Seuraa

Näin saat tunnukset asiakasportaaliin

1. Valitse oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu sisään"

2. Kolme vaihtoehtoa:

A) Jos työsähköpostisi on Googlen tai Microsoftin, voit kirjautua niiden avulla ("Kirjaudu sisään Google/Microsoft") (ks. kuva alla). Tunnistamme sinut ja myönnämme pääsyn tarvittaviin lomakkeisiin.

Jos kirjautuminen onnistui tätä kautta, voit hypätä suoraan kohtaan 6.

Muussa tapauksessa:

B) Valitse "Rekisteröidy" ja anna nimesi (etunimi, sukunimi) ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitteesi tulee olla työosoitteesi, esim. etunimi.sukunimi@yritys.fi

C) tai valitse "Pyydä salasana", sillä sinulla saattaa jo olla käyttäjätunnus (ks. lisätieto kuvasta kyseisen valinnan alta).

3. Mene sähköpostiisi ja klikkaa vahvistuslinkkiä.

4. Anna salasanasi.

5. Olet nyt asiakasportaalin etusivulla. Oikeassa yläkulmassa näet nimesi. Klikkaa ensin siitä, sitten "Muokkaa profiilia".

Olisitko ystävällinen ja lisäisit työnumerosi. Näin meidän on helpompi tavoittaa sinut, jos tarvitsemme lisätietoja sinua palvellessa.

6. Voit nyt navigoida tarvittavaan lomakkeeseen valitsemalla ensin "Jätä palvelupyyntö", vasemmanpuolimmaisin vaihtoehto.

+ Huom:

Jos käytät uTrack mobiilisovellusta, perehdythän ystävällisesti oheisiin artikkeleihin.

1) Olet uRecyclen asiakas:

Quick Guide: Assign Battery - uTrack - Safeobject

2) Olet kuljetusyhtiön työntekijä:

Quick Guide: Battery Transport - uTrack - Safeobject